God laat me sterven. Nu. Voordat het me vindt. Alstublieft.


Home

Ina Enssr

Reacties

FAQ

Promotie

Routes

Bestellen

Contact

LinksFAQ (frequently asked questions)

Hoe spreek je d3Zusjes uit?
Is Ina Enssr geïnspireerd door Twin Peaks?
Wat maakt d3Zusjes zo bijzonder?
Heeft de d3Zusjes al prijzen gewonnen?
Wordt het boek d3Zusjes verfilmd?
Is het boek d3Zusjes fictie of non-fictie
Komt er een vervolg? En zo ja, wanneer?
Wat is d3Z?
Hoe spreek je d3Zusjes uit? En hoe geocaching?
d3Zusjes spreek je uit als 'de drie zusjes'. Geocaching spreek je uit als dzjio-kesjing.

Is Ina Enssr geïnspireerd door Twin Peaks?
Ina Enssr is een fan van de sensationele thrilleserie Twin Peaks. Dat wil niet zeggen dat haar boek lijkt op de hit uit de jaren negentig. Twin-Peak-fans zullen het boek echter zeer kunnen waarderen. Net als fans van de film The Usual Suspect (Bryan Singer), Spoorloos / Het gouden ei (film van George Sluizer / boek van Tim Krabbé) en natuurlijk de film The Blair Witch Project (Daniel Myrick).

Wat maakt d3Zusjes zo bijzonder?
d3Zusjes onderscheidt zich van andere spannende boeken doordat het meer-dimensionaal is. De eerste keer dat je het boek leest, beleef je een spannend verhaal met een uitermate verrassende ontknoping. De tweede keer ontdek je de vele aanwijzingen die je de eerste keer over het hoofd had gezien, die je vertellen wie de dader is. En de derde keer... dan ontdek je de ultieme dimensie... dan kom je in de hemel of de hel... en dan begrijp je waarom je d3Zusjes misschien beter niet had kunnen openslaan.

Heeft de d3Zusjes al prijzen gewonnen?
d3Zusjes heeft vreemdgenoeg nog geen prijzen gewonnen. Een reden kan zijn dat mensen die boeken lezen om ze te beoordelen te weinig tijd nemen om het boek echt goed te doorgronden. Maar ze krijgen dan ook heel veel boeken te lezen.

Wordt het boek d3Zusjes verfilmd?
Op dit moment zijn er nog geen concrete plannen om het boek d3Zusjes te verfilmen. Je zult het voorlopig met het boek moeten doen.

Is het boek d3Zusjes fictie of non-fictie
Het verhaal speelt zich af in de 'echte' wereld. Genoemde locaties bestaan ook echt. De personages in het boek zijn echter fictief, net zoals het verhaal. De gebeurtenissen die in het boek zijn beschreven, hebben dus niet echt plaatsgevonden... nog niet.

Komt er een vervolg? En zo ja, wanneer?
Het is nog niet bekend of er een vervolg komt op d3Zusjes. Het schrijven van een complex verhaal met verschillende lagen en veel puzzels, raadsels en verborgen aanwijzingen is niet eenvoudig en kost heel veel tijd. Bovendien zal een tweede deel beter moeten zijn dan het origineel. Een bijna onmogelijke opgave.

Wat is d3Z?
d3Z is de derde dimensie van d3Zusjes. Het is een avontuur waarbij je het boek d3Zusjes helemaal zelf kunt gaan beleven.Powered by: Walla Walla<!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#000066" size="5"> Dit is de offi&euml;le website van d3Zusjes - de superspannende thriller van Ina Enssr waarin geocaching centraal staat. <p> Trefwoorden: thriller boek spannend spanning d3zusjes d3z ina enssr gps geocaching paul karin bos kristie beekman ine de vries john cobben luuk tim seinstra jaska van den berg peter ellen jansen bosarbeider blackie majoor reus elzegoed boslust nude